Kwaliteit & Comfort

Herbruikbare, antivirus mondmaskers!

Ontdek MASQI Protect Hier!

Introductie

MASQI-Protect

MASQI-protect werd getest door het IFTH (Institut Français du Textile et de l’Habillement) voor 50 wasbeurten met een filtergarantie van 100% voor de aërosolen van 3 micron en een hoog draagcomfort.

Eigenschappen

  • Filtert 100% van de deeltjes van 3 micron
  • Ademdoorlatend en comfortabel
  • Waterafstotend en spatbestendig
  • Individueel steriel verpakt
  • Tot 30x wassen zonder kwaliteitsverlies
  • Past zich aan elke gezichtsvorm aan
  • Neusklip om het masker vast te zetten op uw gezicht

Mondmaskers bedrukken met het logo van uw bedrijf?!

Contacteer ons voor meer informatie, of vraag een vrijblijvende offerte!

Antivirus herbruikbaar masker

MASQI-protect is zoveel meer dan een gewoon herbruikbaar masker. Dit drie-lagig mondmasker werd getest door het IFTH op 50 wasbeurten met een filtergarantie van 100% voor de aërosolen van 3 micron. Ideaal dus wanneer u buiten komt, uit winkelen gaat, het openbaar vervoer neemt, op school of op de werkvloer.

Hoe kan MASQI-protect u beschermen ? Virusdeeltjes zijn eigenlijk minuscule deeltjes genetisch materiaal. Virusdeeltjes kunnen dus op zichzelf niet bewegen maar hebben een ‘drager’ nodig. Bijvoorbeeld aërosolen of kleine speekseldeeltjes die vrij komen als we hoesten, niezen, lachen, praten, enz. De virusdeeltjes zitten vervat in die aërosolen die een tijdje ‘zweven’ in de lucht en kunnen makkelijk in onze luchtwegen terechtkomen. Door de buitenste water- en spatbestenige laag, de volledig geïntegreerde filterlaag en een goed aansluitend design kan MASQI-protect uiterst efficiënt zijn om de aërosolen tegen te houden.

HERBRUIKBAAR
Herbruikbaar
ANTIBACTERIEEL
Antivirus
WATERAFSTOTEND
Waterafstotend
FILTER
Filter
3 LAGEN
3 Lagen
WATERAFSTOTEND
100% Steriel